REZERVARE (+4) 0372 743 143

Despre EuroTrend Grup Imobiliar
 

EuroTrend Grup Imobiliar a fost fondat în 1994, iar în prezent grupul reuneşte 5 firme care activează pe trei segmente de piaţă: business, hotels şi rezidenţial.

Seriozitatea şi experienţa, precum şi deschiderea şi respectul faţă de client sunt factorii care au impus compania EuroTrend Grup Imobiliar ca unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari prezenţi pe piaţa clujeană.
Sub marca EuroTrend Grup Imobiliar au fost dezvoltate de-a lungul anilor 5 proiecte rezidenţiale, însumând 283 de apartamente şi vile: Ansamblul Rezidenţial Brancuşi I şi II, Ansamblul Condominial Bistriţei, Ansamblul Rezidenţial Traian Moşoiu, Ansamblul Eden Residence.

Dezvoltarea regională şi maturizarea pieţei imobiliare clujene sunt factorii care au determinat EuroTrend Grup Imobiliar să-şi extindă aria de activitate pe alte două nişe: Business şi Hotels. Ultimele două proiecte investiţionale, Cluj City Center si Ramada Hotel Cluj (fostul Akantus Hotel), reprezintă răspunsul la noile cerinţe ale pieţei, fiind concepute pentru a satisface exigenţele societăţii moderne.
Cluj City Center, primul Business Center care poartă marca EuroTrend Grup Imobiliar, este o construcţie ultracentrală de peste 13.000 mp contruiţi, care dispune de 3 nivele de spaţii comerciale şi birouri clasa A, un parking subteran situat pe 2 nivele, cu 103 locuri de parcare, precum şi 55 de apartamente distribuite pe 6 nivele.

Fostul hotel AKANTUS, in prezent Ramada Hotel Cluj, este localizat la 5 minute de mers pe jos de centrul business, turistic dar si istoric al orasului Cluj Napoca. Ramada Hotel Cluj reprezinta optiunea perfecta, atat in scop business cat si leisure, avand 107 de camere de 5* , un intreg etaj Executive cu acces la facilitati de Executive Lounge si terase panoramice, centrul de evenimente Ramada Cluj Events, hotelul raspunzand si cerintelor de relaxare si petrecere a timpului liber, prin cele 2 restaurante (AVOCADO Restaurant&Lounge si Casa Lounge) si Centrul Wellness 360° SPA, singurul SPA cu vedere panoramica la 360° asupra orasului.

Ramada Hotel Cluj este administrat de EuroTrend Grup Imobiliar. In urma asocierii cu unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, oaspetii hotelului vor avea o serie de beneficii suplimentare, inclusiv posibilitatea de a colecta si de a folosi punctele de fidelitate din sistemul Wyndham Rewards.

Wyndham Worldwide este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii in industria ospitalitatii din lume, atat pentru consumatorii business cat si pentru cei individuali, reunind sub umbrela sa peste 8200 de hoteluri, sub 15 branduri, intinzandu-se in 50 de tari si 6 continente. Operand sub promisiunea „leave the rest to us”, Ramada Worldwide ofera sejururi calde și prietenoase, in aproape 900 hoteluri, din peste 50 de țări din întreaga lume. In Romania, brandul Ramada mai poate fi regasit in orase precum: Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Craiova si Constanta.

Calea Turzii, nr. 43-49, Cluj-Napoca
Tel: (+4) 0372.743.143
Fax: (+4) 0372.728.905
contact [@] ramadacluj.ro
reservations [@] ramadacluj.ro


Copyright © Ramada Hotel Cluj 2018 - 2022. Terms of use. | Privacy statement
Web design: Studio NIC