rezervari online online booking

Noutati

Datorită locației privilegiate, RAMADA Hotel Cluj**** se află în epicentrul cultural și administrativ al Clujului.

Fii primul care află ce noutăți ți-am pregătit!

Urmărește-ne și pe FACEBOOK 

Fii partenerul nostru!

 În această perioadă dificilă, Echipa Ramada by Wyndham Cluj este determinată să ducă mai departe lupta împotriva răspândirii virusului SARS-CoV2. Miza noastră este ca oaspeții să fie în siguranță și să ne păstrăm sănătoși cu toții, respectând toate normele legislative și standardele lanțului Wyndham.
Pentru a putea continua această misiune te invităm să devii partenerul nostru optând exclusiv pentru serviciile noastre. În acest sens, vă punem la dispoziție o nouă facilitate pentru a vă putea bucura de servirea unei mese de calitate pregatită în condiții de maximă siguranță alimentară. Am creat pentru Dvs. mai multe opțiuni de meniu la un preț competitiv de 9 respectiv 12 euro, evitând astfel a vă expune consumului de produse din surse nesigure.
Totodata, conform politicilor interne de brand, dorim să vă aducem la cunoștiință ca în interiorul locației noastre este strict interzis consumul de alimente din surse exterioare hotelului nostru. Pentru a evita o amendă de 100 euro, vă informam că spațiile noastre comune sunt supravegheate video iar hotelul respectă întocmai prevederile legislative GDPR. Vă mulțumim pentru încrederea și sprijinul acordat

Calea Turzii, nr 43-49, Cluj-Napoca
Tel: (+4)0372.743.143
Fax: (+4)0372.728.905
contact@ramadacluj.ro
reservations@ramadacluj.ro