rezervari online online booking

360°SPA

Dragi oaspeți, Ca urmare a situației sanitare actuale cauzate de pandemia mondială de COVID-19, vă informăm că 360 SPA din cadrul hotelului Ramada Cluj v-a fi închis pe o perioadă nedeterminată. Credem că în aceste momente prevenția este cel mai bun mod de a ieși cu bine din această situație. Dear guests, Due to the situation caused by the COVID-19 world Pandemic, 360 SPA by Ramada Cluj will be closed for an unlimited period. We believe that in these moments prevention is the best way to pass this difficult situation. Echipa Hotel Ramada Cluj


În spațiul SPA & Wellness vei găsi un mediu fascinant, cu tot ce dorești pentru o zi relaxantă, dar activă. 

După o zi aglomerată, cu conferințe, întâlniri de afaceri sau vizite în oraș, te asteaptă un spațiu generos destinat relaxării totale.

Situat la ultimul etaj, cu o priveliște panoramică de 360° asupra orașului Cluj-Napoca, Centrul SPA & Wellness îți oferă intimitatea și răsfățul de care ai nevoie.
Luxury spa, sala de fitness si health barul sunt surprizele de care te poti bucura pe toata durata șederii la Ramada Hotel Cluj!

Facilități:
  • Piscină
  • Fitness
  • Saună (umedă și uscată)
  • Masaj
  • Health Bar

Serviciile Centrului Spa & Wellness sunt oferite gratuit oaspeților cazați în hotelul nostru și sunt disponibile prin abonament vizitatorilor.

Calea Turzii, nr 43-49, Cluj-Napoca
Tel: (+4)0372.743.143
Fax: (+4)0372.728.905
contact@ramadacluj.ro
reservations@ramadacluj.ro